Nehéz feladat

Az ember, hogy ha a fejébe vesz valamit néha nagyon nehezen adja fel a célokat és terveket, még akkor is, ha számtalan akadály vagy nehézség gördül elébe. Én is így vagyok ezzel, hiszen nem olyan régen kezdtem bele egy hatalmas álmom megvalósításába, ami egy kis pici cukrászda kialakítása és folyamatos fejlesztése. Amint a megnyitás után a harmadik hónaptól már kezdett volna ez a kis ékszerdoboz hely profitot termelni, sajnos elkezdődött a vírusidőszak és a korlátozások és megszorítások. Kezdetben kétségbe estem és azt sem tudtam mit tegyek. Volt egy pillanat, amikor azon is elgondolkodtam, hogy visszamegyek az előző munkahelyemre és feladom az álmom megvalósítását. Persze én nem vagyok az a fajta ember, aki csak úgy feladja a terveit és az álmait, ezért hát gondolkodni kezdtem, és arra jutottam, hogy miért ne lehetne egy átmeneti időszakban sütiket és tortákat rendelni akár neten is.

El is kezdtem ennek utánajárni, amikor találkoztam egy hihetetlen profi webes csapattal, akik összeraktak nekem egy szuper weboldalt, ahol nem csak meg lehetett nézni a kínálatot, de meg is lehetett rendelni, ki is lehetett fizetni és egyszerűen nekem szinte semmi dolgom nem is maradt. Csak tátottam a számat. El sem tudtam képezni, hogy ilyen egyszerűen létezik és elérhető a mai világban, bár azért gondoltam hogy a technika hihetetlen dolgokra képes.

Persze volt még egy feladatom, mert kellett keresnem egy olyan embert vagy csapatot, aki tökéletes tudással és technikai feltételekkel rendelkezik az ételfotózás területén, és megfelelő segítséget tud nekem nyújtani abban, hogy az emberek ne csak tökéletes weboldalt, hanem tökéletes képeket is találjanak ha hozzánk látogatnak. Persze egy tökéletes ajánlás kapcsán megismerkedtem a Fotoda csapatával és már nem volt kérdés többé, hogy egyrészt velük fogok együttműködni, másrészt pedig hogy tökéletes képeket kapok az oldalhoz. Persze rengeteg időt és energiát tettem a keresésbe, de hála a jó égnek ez az ajánlás megoldotta ezt a nehéz feladatot.