Mezőgazdaság modern megoldásokkal

Van egy családi gazdaboltunk, ahol évtizedek óta árulunk mindent, amire az embereknek a témakörben szüksége van. Amióta megnyitottak a nagy multik folyamatosan harcban vagyunk, hogy a vevők hozzánk jöjjenek és ne a picivel alacsonyabb árat kínáló nagy áruházakba. De ez a harc igen elfárasztotta a családot, így ötletelni kellett, hogy mi legyen a jövőben a bolttal.

Végül is arra jutottunk, hogy a bolt mellett nyitunk egy webáruházat is. Az elképzelés pedig sok munkával járt, de pár hónap alatt elkészült. Amikor megnyitottuk a webshoppot nem is tudtuk, hogy mennyi lehetőség rejlik benne. Sok pénzt nem akartunk rá szánni, ezért bérelhetőt választottunk. Ami később már egészen érdekes döntésnek tűnt még nekünk is. De nem ez volt a baj, hanem hogy az emberek nem találják meg az oldalt, vagy a fene tudja miért, de nem rendelnek.

Egy barátom ajánlott egy csapatot, akik segítettek rendbe tenni az oldalt kereső és marketing szempontokból. A linképítés volt az első, amit elkezdtünk és azóta is folyamatosan csináljuk, mert igen sikeres lett pár hónap után. A fene gondolta, hogy a kis shop a végén nagyobb forgalmat fog hozni, mint maga a bolt, de hálisten végül is így lett. Ma már arra kell csak figyelni, hogy legyen mindig árú. A boltban tudtunk árat emelni és a webről is a rendeléseken marad egy egyészen elviselhető haszon, így nem kell attól tartani, hogy a multik miatt csődbe fogunk menni.

Ha Te is valami hasonló helyzetbe kerülnél, akkor keresd meg a korábban linkelt csapatot, akik segíteni fognak benne, hogy ne kerülj nehéz helyzetbe és megmutatják hogyan lehetnek újra vevőid, elvégre haladni kell a korral.