Már hihetetlen nagy fiú

Amikor az ember életébe beköszönt egy gyerek, már soha többé nem lesz ugyanolyan az élete, mint addig volt. Soha többet nem lesz egyedül, akkor sem, ha épp a gyerek már nagy lesz, felnőtt, estleg családja lesz. Mindig az ember szívében van a gyermeke, mindig gondol rá és folyamatosan imádkozik, hogy csak jó dolga legyen, ne érje semmi baj, a nehéz helyzeteket pedig szépen és ügyesen tudja kezelni. Bár az én fiam még csak tizennégy éves, én biztos vagyok benne, hogy ez így lesz, mert már most is így van.

Rendkívül önálló már, egy kész fiatalember. Nagyon sok dolgot magának intéz és nagyon szereti az elektronikus kütyüket, bármilyen laptop vagy telefon és hasonló dolog neki örömet okoz. Én nem igazán értek már ilyen szinten ezekhez a modern dolgokhoz, amikről és ahogyan ő szokott beszélni, leginkább aranyosan bólogatok neki, de egy szót sem értek abból, amit magyaráz. A telefonok különböző paraméterei és a programozásuk na és persze a sok kiegészítő, amit lehet hozzájuk kapni, nekem mind kínai. Ő viszont imádja őket.

Mostanra viszont eljutottam oda, hogy karácsonykor nem konkrét dolgot vettem neki, hanem készítettem neki én, saját kezűleg egy kupont, hogy legyen benne személyes dolog is, és egy baseus ajándékot kapott, amit kiválaszthatott a baseusshop.hu oldalról. Nem tudom én már, mire van szüksége, vagy minek örülne úgy igazán, de azt tudom, hogy ez a márka a kedvence, és azt is, hogy fog tudni választani megfelelően magának, és mégis meglepetés neki a kupon, mert én csináltam, saját kezűleg, kicsit viccesre, kicsit kedvesre, és azt hiszem most már ezt a taktikát is fogom követni, mert nagyon örült, és igazán csillogott a szeme. Gondolom ő már abban a pillanatban tudta, hogy mit fog választani. Azóta pedig már meg is rendeltük és nemsokára kézbe is veheti.