Hogyan zajlik a megrendelés és a rendelt szolgáltatás teljesítése?

Ajánlatkérés

Az ajánlatkérésre 24 órán belül, hétvége esetén legkésőbb az első munkanapon válaszolok. Elküldöm részletesen, hogy milyen feladatokat végzek el a honlap sebesség optimalizálás keretében, milyen adatokra van szükségem a munka elkezdéséhez, és természetesen árajánlatot is adok.

Megrendelés

Amennyiben elfogadod az árajánlatot, elküldöm neked a megrendeléshez szükséges megrendelőlapot, és egy jegyzéket azokról az adatokról, amelyekre szükségem lesz a munka során.

A mellékelt megrendelőlapot számítógépen, vagy kézzel kitöltve és aláírva, szkennelve kell visszaküldened e-mailben a választott szolgáltatás megrendeléséhez.

A megrendelőlappal együtt, küld el számomra a szükséges adatokat is.

A megrendelt szolgáltatás elvégzése

A munkát akkor tudom elkezdeni, ha a megrendelőlap és minden szükséges adat megérkezik hozzám. A honlap sebesség optimalizálás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Az elkészült munka átadása

A munka végeztével átadom az optimalizált weboldalt és a sebesség javulását igazoló teszteredményeket, valamint az elvégzett feladatok jegyzékét.

Számlázás

Az átvételt követően átutalásos számlát állítok ki 8 napos fizetési határidővel. Alanyi adómentes vagyok, ÁFA nem terheli a szolgáltatások árát. A számlát postai úton és e-mailben is továbbítom.