Ha segítségre van szükséged

Az ember ha már nem tud közösségbe menni edzeni, mert mondjuk a gyerekek és a háztartás, a mindennapi teendők és munka mellett nem jut ideje úgy edzeni ahogy éppen az edzéseket tartják, akkor bizony magányosan fog nekivágni a futásnak és egyéb sportoknak, mondjuk biciklinek. Persze hamar rá is fog jönni, ahogyan én is rájöttem, hogy ez nem hogy nem probléma, de egyenesen jót tud tenni néha az embernek, ha elmegy egyedül, nekivág a domboknak és végignyargal rajtuk. Hihetetlen jól ki tudja szellőztetni az ember fejét a mindennapi dolgoktól és problémáktól.

Nekem azonban már kellett egy kis segítség, aki vagy ami helyettesíti az edzőt és segítséget nyújt, mutatja a tempót és szól hogy gyorsabban vagy lassabban menjek, figyeli a pulzusomat és esetleg egy térképet is, mert hát én tényleg mindig eltévedek és öröm lenne számomra ha nem kellene annyira erősen figyelnem az útvonalat, hanem csak tudnék szabadon edzeni és futni egy jót. Erre pedig kifejezetten tökéletes választásnak bizonyult az apple watch. Persze a szíjjal nem igazán voltam elégedett, de a barátnőm gyorsan meg is mutatta a https://applewatchshop.hu/ oldalt, ahonnan már három szíjat is rendeltem, kettőt azért mert gyönyörű volt és egyedi, egyet pedig a strapabírósága miatt kifejezetten az edzésekhez.

Azt gondolom mindig is arról álmodtam, hogy így tudok gyereket vállalni, hogy közben azért meg tudom őrizni az identitásom és a szabadságom egy részét, mert így tudok majd megfelelő példát mutatni a gyerekem számára is. Hogy ebben az egyik legnagyobb segítség egy sport óra lesz – természetesen a férjem mellett, aki amíg futok vigyáz a gyerekre – na azt nem gondoltam volna. Mindenkinek ajánlom hogy vegyen igénybe ilyen kis segítséget, mert biztosan nagyot lendít majd azon hogy a rendszeres mozgás meglegyen az életében.