Ami mindig tönkremegy

Én megmondom őszintén, nem vagyok híve az utángyártott dolgoknak. Nekem szinte mindenem valódi. Ha én valamilyen márkát szeretnék, az legyen akármilyen drága, elkezdek gyűjteni rá, és amikor megengedhetem magamnak megveszem. Szeretem a minőséget, de az is tény, hogy csak azért nem fogok márkás terméket választani, mert drágább és ennek presztisz értéke van. Én nem szeretem a státusz szimbólumokat sem pedig a felesleges nadzolást, de ha valaminek jó a minősége, és ezért magasabb az ára, akkor hajlandó vagyok fizetni érte.

Én például így jutottam el oda, hogy ma apple termékeket használok. Nagyon gyorsan és könnyen lehet használni ezeket a gépeket és kifejezetten gyorsan kommunikál egymással a telefonom és a laptopom. Ha csinálok egy képet mondjuk a munkám során, akkor fél másodperc múlva már tudom is az email szerkesztésbe gyorsan és egyszerűen behelyezni minden féle adatkábel vagy töltögetés nélkül. Nekem ezek – mivel gyorsítják a munkát – minden pénzt megérnek.

Van azonban a telefonomnak egy nagy hibája, ami nem más, mint a töltő és azon is belül a töltőkábel. A gyári kábel ugyanis nagyon gyorsan, szinte három hónap alatt tönkremegy. Nem igazán tudom már sem máshogy használni sem pedig máshogy tárolni, úgyhogy én úgy döntöttem, hogy az egyik termék, amit után gyártott formában fogok megvenni, az az iphone töltőkábel. Nem vagyok hajlandó ugyanis még egy kábelt venni horror áron úgy, hogy még annyi ideig sem tudom használni, mint a sokkal olcsóbb, nem minőségi mondjuk így, kínai terméket. Találtam is belőle egy nagy márka után gyártott eszközét, ami közép ár kategóriás, és még tartósnak is bizonyul. Én már csak ezt fogom használni.