A megbízhatóság kulcskérdés

Én nem vagyok az életemben egy szerencsétlennek mondható típus. Nagyon még gyerekként se mondhatom, hogy törtem volna magam bármikor is, nem volt balesetem sem és a dolgaimra is mindig szépen és hatékonyan tudtam vigyázni, sosem volt ezzel problémám. És hát azt gondoltam, hogy soha nem is lesz. Ez azonban a legújabb telefonok piacra dobásával nagyon nehezen megvalósítható. Ezek a készülékek ugyanis már nagyon gyorsan törnek, cserébe olyan a kiképzésük, hogy igen könnyen kicsúsznak a kezünkből, és hát ha véletlen valaki a nadrág zsebében hagyja a telefont és leül, szinte biztos lehet benne – egy szűkebb nadrág esetében persze – hogy ha minimálisan is, de elhajlott a telefonja.

Én csak apple termékeket használok, mert nagyon szeretem az általuk biztosított egyszerű felhasználást és a kényelmet. Nekem bármit megér az, hogy szinkronizálja magát a gépem, és minden, a telefonra mentett adat pár másodperc múlva már a gépen használható. Hihetetlen kényelmes ez számomra és igen sokat is használom. A munkámhoz pedig elengedhetetlen a telefon és az azon szereplő adatok, és vigyáznom is kell rá, mert egy kutató cégnél dolgozom és bizony nagyon nem mindegy, hogy milyen kezekbe kerülnek az adatok, de a saját privát adataim is mind megtalálhatók a gépen. Ezeket a készülékeket pedig szinte lehetetlen feltörni – vagy legalábbis nagyon nehéz.

Valamelyik nap azonban – annak ellenére, hogy sosem gondoltam volna, hogy velem ilyen meg fog esni – elejtettem a telefonomat és teljesen összetört a kijelzője. Meg kell csináltatni, ki kell cserélni. Igen ám, de hova vigyem? Hol van az a megbízható szervíz, ahol az iphone kijelzőcsere nem csak professzionális szintű, hanem megbízható is egyben? Telefonos segítséget kértem és máris jött a válasz: iszereles.hu. Nem is kellett csalódnom. Ez a szervíz nem csak szakszerű és tapasztalt, de nagyon korrekt, szervezett és megbízható is egyben. Innentől már tudni fogom, hogy hova forduljak azonnal, noha bár remélem jó ideig nem lesz rá szükségem.