A legjobbakra volt szükségem

Amikor az ember úgy érzi, hogy imádja a szakmáját, szereti amit egész nap csinál, akkor otthon van, gondolná az ember. Én így voltam a szakmámmal, és nagyon sokáig jól is működött az egész még munkavállalóként is. Valóban minőségi szolgáltatást nyújtottunk az építőipar területén az összes kollégámmal, akiket nagyon szerettem, és a vezetőm is hasonló szellemben végezte a munkáját és nagyon szeretem minden reggel elindulni a munkahelyemre. Történt azonban egy váltás. A vezető, aki tulajdonképpen a közvetlen főnököm volt máshova ment dolgozni, mi pedig kaptunk egy új embert. Nem lett volna ezzel semmi gond, ha ő nem szeretett volna sokkal jobban teljesíteni, mint az elődje, és kezdte volna el a mennyiséget halmozni a minőség rovására.

Innen azonban hatalmas problémák jöttek. Feszült helyzetek, konfliktusok és olyan szolgáltatás, amihez én már személy szerint nem szerettem volna adni a nevem. Éppen ezért úgy döntöttem, a feleségemmel hosszan egyeztetve a kérdésről, hogy erős tervezés és természetesen tartalék képzés után alapítok egy saját céget. Tudtam, hogy nagyon jó külső és belső segítőkre van szükségem, mert vannak olyan területek, amikhez szinte egyáltalán nem értek.

Így például a munkavédelem területére mindenképp biztos voltam, hogy az activesafety csapatát kérem fel, mert ők képesek olyan munkavédelmet kialakítani, ami valós biztonságot nyújt a munkavállalóim és a cégem számára egyaránt, valamint a munkavédelmi oktatás területén is kiemelkedő szolgáltatást kínálnak a piacon. De rendkívül fontos volt a megfelelő könyvelő és jogász leszerződtetése is.

Ma már elmondhatom, hogy jól működünk a piacon, kiváló szolgáltatást nyújtunk, megbízható módon, kiemelkedő figyelmet szentelve továbbra is a munkavédelmi területekre, hiszen ez ebben az iparágban a legveszélyesebb terület. Mi azonban maximális biztonságban vagyunk. Biztosan mondhatom, hogy ha bármi baleset történik is, mindenki nagyon gyorsan tudni fogja mi a dolga, mit kell tennie, és pillanatok alatt feloldják a problémát, a lehető legkisebb anyagi kárral és sérüléssel, hiszen a legjobbak a partnereink a piacon.