A férjem meglepetése

Amikor eldöntöttük, hogy kertes házba költözünk még fogalmam sem volt, hogy ennyire sok munkával fog járni az, hogy folyamatosan tisztaság legyen kint és bent egyaránt. Nem gondoltam volna, hogy legalább egy napot azzal kell töltenünk minden héten, hogy a kertben, a járdán és a ház körül rend és tisztaság legyen, mint ahogyan azt sem, hogy bizony egy kertes házzal folyamatosan dolgozni kell. Az állagmegóvási feladatok szinte sosem fogynak el. És bár édesanyám folyamatosan mondogatta ezt nekem mikor még emeletes házban éltem, és persze kertes házban nőttem fel a testvéremmel, én valahogy ezt ennyire sosem vettem észre. És ha ehhez még hozzáteszem, hogy a férjem imád barkácsolni és legfőképp fával dolgozni, és van egy kis műhelye, amit szintén én tartok rendben tisztaság ügyileg, akkor végképp elveszett a szabadidő.

Ennek fejében pedig minden olyan dologra, ami nekem munkát vagy időt takarít meg vevő vagyok. És mindig azt mondogattam a férjemnek amikor a műhelyét takarítottam, hogy venni fogok egy ipari porszívót, mert az biztosan sokkal ügyesebben segítene nekem a műhelyében rendet tartani. Ő pedig meglepetésként utánanézett a fabrikshop.hu oldalon, és úgy találta, hogy tényleg segítene, ezért rendelt is egyet. El sem tudom mondani, hogy mennyire meglepődtem, amikor megláttam, hogy a dobozban egy ipari porszívó tekint rám.

Nem gondoltam volna, hogy komolyan rendelte, ezért rögtön azt látta az arcomon, hogy hirtelen nem tudom hová tenni az ajándékot, majd hozzá tette, hogy ha már tényleg mindig rám marad a takarítás és a rend pakolás, mert neki nagyon hektikus a munkahelye, akkor legyen profi segítségem hozzá. El kell mondjam, hogy én mindig viccből mondtam neki, hogy rendelek egy ipari porszívót, azonban iszonyatosan jól lehet a ház körüli munkák során használni. Ha én ezt előbb tudtam volna, biztosan rendeltem volna már korábban is. Így aztán minden olyan nőnek mondom, aki kertes házban él és folyamatos munka veszi körül, hogy nem igaz, hogy az ipar porszívó csak műhelybe és mester embereknek való! Igazán jól használható a ház körül is! Megéri kipróbálni.